Länk till Facebook
Länk till Instagram

Våra fritidsgårdar

Fritidsgården är en mötesplats för gamla och nya vänner, en plats där du får vara dig själv. Häng med på aktiviteter eller bara chilla med kompisarna – hos oss finns alla möjligheter. Det är gratis att komma och hänga på fritidsgården och aktiviteterna är nästan alltid gratis också.

 

På Norrköpings fritidsgårdar är alla välkomna och lika mycket värda. Vi ser dig för den du är och gillar att alla är olika. Hos oss får du själv vara med och påverka din fritid.

Fritidsgården är en mötesplats för gamla och nya vänner, en plats där du får vara dig själv. Häng med på aktiviteter eller bara chilla med kompisarna – hos oss finns alla möjligheter. Våra fritidsledare ger dig det stöd du behöver för att själv utveckla och förverkliga dina idéer.

Vi ger dig chansen att prova på något nytt och utmana dig själv i en kreativ omgivning. Vi ser allt som möjligt och har kul tillsammans.

Fritidsgårdarna har öppet på eftermiddagar, studiedagar och lov. Som besökare på fritidsgården deltar du frivilligt i de aktiviteter som erbjuds och kan självklart välja vilken eller vilka fritidsgårdar du vill besöka, oavsett var du bor eller vilken skola du går på.

På eftermiddagarna finns mellanmål att köpa. Under lov och på studiedagar kan du även köpa lunch till självkostnadspris.

Det kostar inget att komma till fritidsgården. Vissa aktiviteter, som till exempel resor, utflykter eller arrangemang utanför fritidsgården, kan du ibland få betala för.

Norrköpings fritidsgårdar är en del av Utbildningskontoret på Norrköpings kommun.

Vill du veta mer om Norrköpings fritidsgårdar – varför vi finns och hur vi arbetar? Gå till Om oss.